Контакт и информации

Сакаме да ги слушнеме вашите мислења и да одговориме на вашите прашања.

  ул. Христо Татарчев 1 бр.103
  тел. 02/ 3297840
  факс. 02/ 3297844

  Контакт лице: Димитар Гетов
  ул. Христо Татарчев 1 бр. 103
  моб.+389 78 488 118
  тел. +389 2 2783 088
  факс. +389 2 2783 089

  Контакт лице:. Зоран Поповски / Петар Иванов
  моб. +389 70 383 381 / +38975304152
  ул. Андон Шурков бб
  тел/факс. +389 43 231 491

  Контакт лице:. Трајан Лозевски / Диме Лозевски
  моб. +389 70 204 895 | +389 78 803 338
  ул. Даме Груев бр. 157б
  тел/факс. +389 47 237 402

  Контакт лице:. Мирче Трајков / Гудица Трајкова
  моб. +389 70 364 174
  ул. Чедо Христов бр. 7
  тел. +389 34 340 904
  факс. +389 34 344 108