MICRO RICH

0 out of 5

Начин на употреба:
Се користи фолијарно во раствор од 1 L/ha на 1000 L вода, и се прска 3 до 5 пати во текот на вегетацијата во интервали од 7 до 10 во градинарските и украсните растенија и 10-15 дена во овошните насади и виновата лоза.

Опис

Ѓубриво богато со хелатизирани микроелементи. Micro Rich обезбедува полн спектар на микроелементи кои лесно се абсорбираат од растенијата, веднаш ги корегираат скриените недостатоци од микро елементите, го подобрува вкусот, бојата и квалитетот на плодовите.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “MICRO RICH”