ALGA 300

0 out of 5

Начин на употреба:
Фолијарно прскање: Се раствара 1л во 500л вода и се прска 3 до 4 пати во интервали од 100 дена во текот на вегетацијата.

Опис

ALGA 300 е концентриран екстракт од морски алги и претставува природен органски производ составен од цитокини, алгиниран калиум бетаин, манитол и алгинични полифеноли. Има значителна функција во плодоносењето кај културните растенијa, како и балансирање на исхраната и регулирање на растењето.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Country of Origin

Ukraine

Quality

Premium

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “ALGA 300”