ALGA 600

0 out of 5

Начин на употреба:
Може да се комбинира со други ѓубрива и производи за заштита на растенијата.
Доза на примена е 1 kg/ha.

Опис

ALGA 600 е органско ѓубриво со екстракт од морски алги, кој е биолошки стимулатор и физиолошки регулатор.
Растворлив прашок екстракт од морски алги сертифициран од IMO и ECOCCERT. Високо балансирана комбинација од диви морски плевели: Sargassum spp.(богата со алгична киселина и хормони) и Laminaria spp.(богата со минерали, витамини и амино киселини). Висока содржина на природни регулатори за растење и балансиран спектар на хранливи материи. Уникатна молекулска структура, која овозможува брзо да се раствара во вода без да се таложи.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “ALGA 600”