ALGREEN

0 out of 5

Начин на употреба:
Се користи во доза од 2-3 L/ha при фолијарна примена и 8-10 L/ha при апликација преку систем за наводнување.

Опис

Algreen е органско ѓуриво (биостимулатор) добиен по природен пат со екстракција од свежи морски алги со помош на специјална екстракција при ниска температура и уникатна антиоксидативна технологија. Содржи висок процент на природни хормони и изобилно богатство од ауксини, гиберелини, алгинична киселина, многу витамини и минерални елементи, а во прв ред се магнезиум, калциум, бор и молибден.

За повеќе информации кликнете на следниот ЛИНК (.pdf брошура)

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “ALGREEN”