AMINO FE

0 out of 5

Начин на употреба:
Се употребува кај сите видови култури.
Доза на примена е 1 kg/ha.

Опис

Amino Fe е ѓубриво од природни протеини. Тоа е хелатизирано водотопиво железо во комбинација со амино киселини. Со фолијарната апликација на Амино Железо се зголемува транспортабилноста и апсорционата моќност во искористувањето на микроелементите во внатрешноста на растенијата.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “AMINO FE”