Тип 330

0 out of 5

Области на употреба:
Балирачка употреба за врзување на култури како што се:
– Пченица – Јачмен – Овес – Луцерка

Опис

Карактеристики:
Направено e од 100% оригинален полипропилен.
Фибрилиран и УВ заштитен.
Висока отпорност на тежина.
Спакувано во термоповрзани калапи по 2парчинња од 5кг по парче. .

ТИП 330
Должина: 330mt / kg
Боја: бела/црна
УВ: со УВ
Тежина: 5 kg / spool
Пакување: 2 калеми во полипропиленски фолија

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Тип 330”