Тип 580

0 out of 5

ТИП 580
Должина: 580mt / kg
Боја: бела/црна
УВ: со УВ
Тежина: 5 kg / spool
Пакување: 2 калеми во полипропиленски фолија

Категории Везиво, Репро

Опис

Карактеристики:
Направено e од 100% оригинален полипропилен.
Фибрилиран и УВ заштитен.
Висока отпорност на тежина.
Спакувано во термоповрзани калапи по 2парчинња од 5кг по парче. .

Области на употреба:
Балиерачка употреба за врзување на култури како што се:
– Пченица
– Јачмен
– Овес
– Луцерка

Дополнителни информации

Box Contents

A seasonal selection of vegetables and salads

Quantity

12 items

Quality

Certified Organic

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Тип 580”