Нема на залиха
Привремен

Bar Duo Bent

0 out of 5

Зелена преку лето и во зима.
Висока толеранција за употреба во лето и зима.
Толерира многу блиско косење.
Висока отпорност на болести.

Опис

Висока толеранција за употреба во лето и зима.

Многу малку работи можат да го расипат теренот за голф, а тоа е непривлечното зеленило што не може да се користи во текот на целата година. Бар Duo Bent, сепак, може да издржи тешка издржливост и останува погоден за употреба дури и во зима. Додека многу други треви добиваат непривлечна боја во зима, оваа трева останува зелена преку целата година. Значи има одличен квалитет.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Duo Bent”