Нема на залиха
Привремен

Bar Fairway

0 out of 5

Густ и фин состав.
Висока густина на трева.
Повисока отпорност на болести.
Одлична толеранција на суша.
Помалку ѓубриво е потребно.
Поретко се бара косење.

Опис

Состав:
50% Festuca rubra commutata
20% Festuca rubra litoralis
30% Pоа pratensis

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Fairway”