Нема на залиха
Привремен

Bar Fescue Plus

0 out of 5

Повеќе одржливa трева за голф.
Цела година зелена.
Помалку ѓубриво е потребно.
Одлична толеранција на суша.
Помалку наводнување е потребно.
Помалку косење е потребно.
Повисока отпорност на болеста.

Опис

Состав:
30% Festuca ovina duriuscula
40% Festuca rubra litoralis
30% Festuca rubra commutata

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Fescue Plus”