Нема на залиха
Привремен

Bar Fescue

0 out of 5

Одржливa јака трева.
Се толерира блискo косење.
Густа.
Висока толеранција во лето.
Висока отпорност на болестi.
Помалi условi за ѓубриво.
Одлична толеранција на суша.
Пониска потреба за наводнување.

Категории Голф, Семиња, Трева Ознаки: ,

Опис

Состав:
60% Festuca rubra commutata
40% Festuca rubra litoralis

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Fescue”