Нема на залиха
Привремен

Bar Rought

0 out of 5

Традиционално сигурна мешавина за пејзаж за полу-длабоки депресивни терени.
Погоден за сите видови почви.
Потребно е мало одржување.
Атрактивна во текот на целата годината.
Многу добра толеранција на сенки.

Категории Голф, Семиња, Трева Ознаки: , ,

Опис

Состав:
20% Festuca rubra commutata
30% Festuca rubra litoralis
40% Festuca trachyphylla
10% Festuca ovina

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Rought”