Нема на залиха
Привремен

Bar Superb

0 out of 5

Висока класа, зелена во сите сезони во годината.
Повеќе газење е можно и во лето и во зима.
Повисока отпорност на болести.
Висока густина на трева.

Опис

Супериорна тревна смеска.

Bar Superb покажува супериорни перформанси во областа на блиско косење, исто така е визуелно атрактивен и многу отпорен на болести. Таа, исто така, претставува одлична смеска со густ склоп и е прекрасно зелена и во зима.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Superb”