Нема на залиха
Привремен

Bar Trio Bent

0 out of 5

Совршена мешавина на одлични свиткани треви за најблиско косење.
Голема отпорност на болести како што се Dollar Spot и Fusarium.
Многу густа зелена боја.
Брзо оформување.

Опис

Најблиску косење е можно до 2,5 mm.
Bar Trio Bent се состои од 100% прекрасна трева и опфаќа најмалку три различни вариетети.
Екстремно зелена боја.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Trio Bent”