Big Beef F1

0 out of 5

Пакување:     100 семки, 1000 семки

Стасност:        73 дена

Боја:                    Црвена

Опис

  • Победник на сите селекции во Америка и најпопуларна сорта.
  • Биг Биф го нуди стариот вкус на домат и колосална големина.
  • Биг Биф се смета за еден од најубавите домати што некогаш се развиле за домашно градинарство.
  • Плодовите се крупни, овални, црвена боја и со одличен вкус.
  • Отпорност на болести:  ToMV, V, F1, F2, N, ASC, St

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Big Beef F1”