Blue Jays F1

0 out of 5

Пакување:    2500 семки

Стасност:     48 – 54 дена

Тежина:        1.2 – 1,8kg

Принос:        50,000 – 60,000 парчиња/ха

Вид:                 Бела

Форма:          Кружна

Опис

  • Екстремно ран, сигурен и докажан хибрид за пазарот за свежа употреба.
  • Пандион има одлична густина и транспортност.
  • Поради брзо формираната глава и одличниот квалитет во коренот тој е профитабилен за производителот.
  • Одлични резултати покажуваат во затворени простории (стакленици,фолии).
  • Тенки листови, светло зелена боја.
  • Поради добрата адаптабилност постига константно добри резултати од сезона во сезона.

 

 

 

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Blue Jays F1”