Bounty F1

0 out of 5

Пакување:      100 семки, 500 семки

Стасност:        82-85 дена

Боја:                      Жолта

Опис

  • Баунти е рана хибридна слатка пиперка која созрева од светло-жолта боја до светло-црвена боја.
  • Има многу униформирани плодови.
  • Одлична е за обработка.
  • Баунти има многу висок потенцијал за принос.
  • Успешно се одгледува на отворено поле исто како што и во затворени простории.