Нема на залиха

Crimson Glory F1

0 out of 5

Пакување:      1000 семки

Тежина:             11 – 13кг

Боја:                    Светло црвена

 

Опис

  • Многу ран хибрид.
  • Екстремно продуктивен.
  • Се препорачува  користење на привремени филмски засолништа.
  • Телото е светло црвено, крцкаво, многу слатко.
  • Отпорност:  антракоза и фусариум (IR)

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Crimson Glory F1”