Darina F1

0 out of 5

Пакување:    10грама

Боја:                  Темно зелена

Должина:       20 – 23 цм

Стасност:       45 – 50 дена

Принос:            30 т/ха

Опис

  • Прекрасни темно зелени бои.
  • Отпорен на пожолтување и краставост.
  • Повремена отпорност на мозаичниот вирус од краставица и прашкаста мувла.
  • Многу ран хибрид наменет за на отворено.
  • Многу добра поднесливост на ниски температури во текот на производството
  • Отпорност: PM, CMV, Sc, CVYV

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Darina F1”