Denali F1

0 out of 5

Пакување:   250 семки, 1000 семки

Боја:                  Темно зелена

Должина:        33-35 цм

Тежина:             350 – 400 г.

Опис

  • Долготрајна краставица со висок приносен потенцијал.
  • Рана, погодна за одгледување во лето и есен.
  • Темнозелени краставици со многу добра форма, краток врат и ребреста површина.
  • Добра униформност на плодот и добра издржливост по бербата.
  • Висока отпорност на високи температури.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Denali F1”