Epic F1

0 out of 5

Пакување:       500 семки

Тежина:              200-250 гр

Боја:                      Темно виолетово – Црно

Стасност:           64 – 67 дена

 

Опис

  • Висок квалитет на плодовите.
  • Снажна со висок принос.
  • Целосно ги задоволува барањата на пазарот.
  • Одличен квалитет.
  • Препорачливо за одгледување на отворено, како и во затворени простории.
  • Отпорност: ToMV

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Epic F1”