Eskenderany F1

0 out of 5

Пакување:         100 семки, 500 семки

Боја:                       Светло зелена

Стасност::          40 – 45 дена

Опис

  • Силни плодови, полу-крути и компактни.
  • Отпорни на ниски температури.
  • Плодовите се сјајни со должина од 18-20 см.

 

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Eskenderany F1”