Привремен

Fe DTPA 6 % (железен хелат)

0 out of 5

Течно минерално ѓубре кое содржи висок процент на железо Fe, кој е неопходен микро елемент во исхраната на земјоделските кутури.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Fe DTPA 6 % (железен хелат)”