Фолија

0 out of 5

Димензии:

Обичен бел најлон:

2 метарски 80/100/120 микрона

4 метарски 80/100/120 микрона

Зелен/Жолт стабилизиран најлон:

Гаранција – 3 сезони / 6 сезони

5 метарска 150 микрона

6 метарски 180 микрона

8 метарски 180 микрона

Категории Репро, Фолија Ознаки: ,

Опис

Oсновни карактеристики на земјоделската фолија се: заштита на култури од студ, ветер, мраз, дожд, намалување на епидемиите на болести и што е најважно зголемување на приносот.

Стакленички фолии се висококвалитетни, УВ стабилизирани и имаат гаранција од 3-5 години. Основни карактеристики се: екстра цврстина, максимален пренос на светлина, рамномерна распределба на светлината во целата стаклена градина и хемиска отпорност.

Црна фолија се повеќеслојни фолии кои се користат како заштита за земјата и за спречување на раст на плевелите. Тие, исто така, го спречуваат испарувањето на водата за време на наводнувањето и исто така ја стабилизираат земјата.

Полиетиленскиот најлон со големина 2, 4, 6, 8 м., Може да се произведува со УВ-стабилизатор и со различни состојки, подобрување на квалитетот и за специфични намени со можност за производство на боја. Полиетиленски најлон со димензии од 0,5 – 3 м, со дебелина од 0,2 до 20 микрони. производи со УВ стабилизатор и разни адитиви за подобрување на квалитетот на специфичните потреби со можност за производство во различни бои.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Фолија”