Привремен

FOSFO-K (NPK 0:30:20)

0 out of 5

Минерално ѓубриво кое содржи фосфор P и калиум K, елементи кои се неопходни за исхраната на земјоделските култури.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “FOSFO-K (NPK 0:30:20)”