HUMIC TOTAL

0 out of 5

Начин на употреба:
Третирање на почвата пред сеидба, садење и расадување со 8-12 kg/ha. Преку систем за наводнување во доза од 8 kg/ha. Фолијарно прскање во доза од 1,5 kg/ha.

Опис

Humic Total е ѓубриво со екстракт од леонардит кој се користи како подобрувач на почвата. Високо концентриран прашкаст екстракт од калиум хумат. Humic Total е уникатно органско ѓубриво со највисок процент на хумична киселина. Помага во стимулирање на никнење на културите. Потполно растворлив во вода.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “HUMIC TOTAL”