HUMI MAX

0 out of 5

Начин на употреба:
Се користи преку фолијарно прскање во доза од 1-2 L/ha, 3 до 4 пати во вегетацијата во интервал од 10 до 12 дена. Се користи и преку водата за наводнување во количина од 15-20 L/ha, во интервали од 10 до 15 дена.

Опис

Концентриран течен екстракт од леонардит. Humi Max е составен од природни органски и неоргански компоненти, со висока содржина и хармоничен сооднос на хумична и фулвична киселина. Не е токсичен за растенијата, рибите, пчелите, луѓето и топлокрвните организми.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “HUMI MAX”