CALCIUM BORON

0 out of 5

Начин на употреба:
Фолијарно прскање со 2 L/ha во овошните насади и лозата, непосредно пред цветањето и после цветањето во интервал од 10-10 дена.

Опис

Ѓубриво од минерални елементи, составен од хелатизиран калциум и бор со калиум. Calcium Boron ги одстранува недостатоците на физиолошките пореметувања во исхраната на растенијата, кои произлегуваат од недостатокот на секундарните и главните макро и микроелементи.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “CALCIUM BORON”