Kaptur F1

0 out of 5

Пакување:        500 семки

Тежина:               160-180 р.

Боја:                       Темно црвена

Стасност:            70-73 дена

 

Опис

  • Екстремно продуктивен хибрид со големи плодови.
  • Висока содржина на цврсти материи.
  • Наменет за свежа употреба
  • Многу добра за печење.
  • Долг рок на траење без губење на квалитетот.
  • Препорачливо за одгледување на отворено.