Mirabelle F1

0 out of 5

Пакување:   10грама

Должина:      10 – 11 см

Боја:                 Темно зелена

Тежина:          70 – 90 г

 

Опис

  • Најпопуларниот хибрид на краставица за свежа конзумација.
  • Екстремно високи приноси.
  • Многу рана култура.
  • Одлична издржливост на кората.
  • Отпнорност: Sc, CMV, PM

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Mirabelle F1”