ROOTMOST

0 out of 5

Начин на употреба:
Потопување на кореновиот систем на расад и садници пред расадувањето во раствор 1:1000 (1л на 1000л вода). Расадувањето да се изврши веднаш по потопувањето на расадот и садниците.

Опис

Промотор на растење на кореновиот систем составен од екстракт од морски алги. ROOTMOST е составен од природни неотровни компоненти. Не е токсичен за луѓето и растенијата, а ја зголемува цената на земјоделските производи преку подобрениот квалитет.
Се препорачува да се користи во расадопроизводството се со цел за добивање на квалитетен и здрав расад.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “ROOTMOST”