SEAMINO

0 out of 5

Начин на употреба:
Фолијарно прскање: 1-2 L/ha. Се раствара во вода во однос 1:500 (1л на 500л) и прска 2 до 3 пари во текот на вегетацијата (еднаш пред цветање, после цветање и 15 до 20 дена потоа).
Апликација преку систем за наводнување: 6-8 L/ha

Опис

Seamino го подобрува имунитетот на одгледуваните растенија.
Концентриран екстракт од морски алги и амино киселини. Се користи за исхрана на растенијата со природни органски компоненти.Со неговата употреба се зголемува цената на земјоделските производи преку подобрениот квалитет. Извонредна комбинација од два важни биостимуланси: екстракт од морски алги и амино киселини, кои се гранција за високиот квалитет на овој производ.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “SEAMINO”