Snowball

0 out of 5

Средно рана сорта со потекло од Велика Британија.

Категории Арпаџик, Семиња

Опис

  • Калибража: 14-18 mm
  • Во споредба со другите бели сорти, многу силна и погодна за хоби и за професионална употреба.
  • Произведува постојани кружни клубени.
  • Нивната бела кожа и месо имаат благ нежен вкус.
  • Погодна сорта за секој вид на почва.
  • Совршена за свежа конзумација

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Country of Origin

Spain

Quality

Organic

Size

250g/each

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Snowball”