SOFT GUARD

0 out of 5

Ѓубриво со екстракт од морски ракови (природен растителен регулатор) кој стимулира имунитет против патогените.
Тотално органски производ, без резидуи, без ограничување пред берба. Уникатна молекуларна структура, брзо се апсорбира и ефикасно дејствува.
Се препорачува да се применува при стресни услови бидејќи го подобрува имунитетот на растенијата, поточно делува како вакцина за растенијата. Покажува нематоцидно, фунгицидно и бактерицидно дејство против многу патогени. Се користи и во расадопроизводство.
Дозата на примена е 2 L/ha за фолијарна примена, и 10 L/ha за примена преку систем а наводнување.

Опис

За повеќе информации кликнете на следниот ЛИНК (.pdf брошура)

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “SOFT GUARD”