Нема на залиха
Привремен

Super Over Seeding

0 out of 5

Супер-брзо закрепнување при ниски температури
Најбрзо затревување.
За исклучително брзо закрепнување на фудбалски игралишта и паркови.
Го зголемува бројот на часови за играње.

Категории Семиња, спорт, Трева Ознаки: ,

Опис

Најбрзото затревување ја направи многу позната и популарна тревна смеса во изминатите неколку години. Способноста за реновирање на спортски терени е многу важна во зима, за да се направат терени погодни за повторно да се игра што е можно побрзо.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Super Over Seeding”