Нема на залиха
Привремен

Speedy Green

0 out of 5

Мешавина од трева за спортски терени и други тревни површини.
Брзо поникнување и брзо затревување.
Погоден за обновување на спортски терени, паркови и интензивно искористени области.
Одлична отпорност на газење.

Категории Семиња, спорт, Трева Ознаки: ,

Опис

Брзо поникнување и брзо затревување

Како што доликува на мешавина од трева специјално наменета за брзо зазеленување и брзо затревување, враќајќи го својот поранешен сјај за кратко време. Во летните месеци, Speedy Green е идеална мешавина за претворање на трева полна со голи закрпи во силна, атрактивна и убава тревна површина.
Погоден за обновување на спортски терени, паркови и интензивно искористени области.
Одлична за газење.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Speedy Green”