SPRЕАDER

0 out of 5

Начин на употреба:
Се користи во доза од 1 L/ha или 100 ml на 100 L вода. Во растворањето на пестицидите и ѓубривата, со постојано мешање. Мешавината да се употреби веднаш со подготвувањето на растворот.

Опис

Прилепител за ѓубрива и пестициди. Sprider се додава кон растворот од ѓубрива и производи за заштита, кога се прска вегетативната маса, за да се подобри прилепувањето и абсорбирањето на хранливите елементи и забрзана пенетрацијата на хемиските супстанци.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “SPRЕАDER”