Универзален тресет 20л

0 out of 5

Универзален супстрат е направен од неутрализиран тресет (мов), кој ги содржи сите потребни елементи за раст на растенијата. Овој вид на супстрат е наменет за хортикултура, цвеќарство, шумарство и градинарство;
Може да се користи и за подобрување на карактеристиките на почвата.

Компонентни делови: тресет мов (Sphagnum), H3-H7.

Опис

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Универзален тресет 20л”