Нема на залиха
Привремен

Water Saver

0 out of 5

Повеќето одржлива трева за спортски терени
Исклучително длабоки корени (длабоко до 60 cm).
Многу толерантна на суша.
Помалку наводнување е потребно.
Помалку ѓубрива се потребни.
Придонесува за стабилност на почвата.

Категории Семиња, спорт, Трева Ознаки: , ,

Опис

Победик на суша!
Продолжената суша може сериозно да го оштети вашиот тревник. Додека другите треви се сушат, оваа останува зелена. Има одлична толеранција на суша и топлина.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Water Saver”