АГРОХЕМИЈА

Секогаш во чекор со времето.

Премиум
квалитет на производите

Достава
низ цела Македонија
Најдобри
цени на пазарот

наша ВИЗИЈА

Одржливо работење, зголемување на продуктивноста и зајакнување на долгорочните партнерства. Соработка за заштита на нашата планета со заедничката помош на земјоделците.

наша МИСИЈА

Обезбедување на испорака на производи со висок квалитет на нашите клиенти и задоволување на нивните потреби. Помагање и зајакнување на земјоделската индустрија. Создавање на долготрајни клиентски-односи. Одговарајќи на потребните барања преку искрена комуникација.

Наши Производи

Со нашите производи придонесуваме кон здравјето на луѓето,животните, и растенијата.
Овде може да ги прегледате сите наши произбоди.
Повеќе
од 25 години искуство
Повеќе
од 200 квалитетни производи
Повеќе
од 15000 задоволни корисници

Следете не на социјалните мрежи


This will close in 30 seconds