Almaro F1

0 out of 5

Пакување:            100 000, 200 000 семки

Стасност:              95 дена

 

Опис

  • Алмаро се сее од средината на март до јули.
  • Ран хибрид за свежа употреба.
  • Одличен вкус со цилиндричен облик.
  • Се одликува со мазни и рамномерно обоени моркови.
  • Зреењето е стабилно и сигурно..

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Almaro F1”