Amati F1

0 out of 5

Пакување:     100 семки, 1000 семки

Боја:                   Црвена

Тежина:            180-220 гр.

 

Опис

  • Ран хибрид.
  • Погоден за ранорастење во пластеници, оранжерии, како и на отворено.
  • Средно крупни плодови со одличен вкус.
  • Длабочина на сеење: 1-1,5 см.
  • Шема на садење: 80 / 120х40 / 50 цм.
  • Отпорен на вирусот на мозаик од тутун (TM), Verticillium (V), Fusarium (F 1,2), Nematoda (N) и Cladisporium (St).
  • Период на сеење: 15 јануари – 25 февруари.
  • Период на садење: 25 март – 20 април.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Amati F1”