Bar All Bent

0 out of 5

Брза и совршена за зимска изведба.
Повисок интензитет на играње е можно и во зима.

Опис

Висок интензитет на употреба во зима

Многу треви не ја преживуваат зимата. Квалитетот на тревните површини драстично се влошува и зеленилото всушност стануваат непривлечно. Таа ја задржува својата боја релативно добро, а квалитетот на газењето е висок како во лето.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar All Bent”