Bar Champion

0 out of 5

Брзо обновување по зимскиот период.
Убав изглед благодарение на составот на трева.
Можност да се спротивстави на поблиску косење.
Сигурен и тестиран како најдобар.

Категории Семиња, спорт, Трева Ознаки: ,

Опис

Состав:

100% Lollium perene (најмалку два вариетета)

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Bar Champion”