Chevalier F1

0 out of 5

Пакување:  1000 семки

Стасност:    60 – 70 дена

Тежина:         700г

Опис

  • Производството е наменето за свежа потрошувачка.
  • Добра толеранција кон пламењача.
  • Висок приносен потенцијал.
  • Многу квалитетни глави.

 

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Chevalier F1”