Desiree

0 out of 5

  • Desiree е цврста сорта, долги, овални клубени со црвена кожа.
  • Многу погоден за производство на помфрит, кога се одгледува во топла клима.
  • Нема чувствителност на метрибузин.
  • Нема обезбојување при готвење.

Опис

Родителство Urgenta x Despeche Боја на кожата Црвена
Боја на месо Жолта
Принос Висок
Големина на клубен Голем
Сува материја 19,7%
Толеранција на суша 8
Отпорност на PCN Ro1 & Ro4

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Desiree”