Нема на залиха

Freedom F1

0 out of 5

Пакување:      2500 семки

Стасност:        70-75 дена

Вид:                      Снежно бела

Големина:        Крупна

 

Опис

  • Отпорна на топлина.
  • Одлична врзаност на главата.
  • Се препорачува за свежа потрошувачка и за сите видови обработка, вклучувајќи и замрзнување.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Freedom F1”