Нема на залиха

Gardel F1

0 out of 5

Пакување:   100 семки, 1000 семки

Тежина:          190-220гр.

 

Опис

  • Гардел Ф1 е домат со одличен вкус.
  • Растенијата се многу моќни, со кратки мезододи што ја олеснуваат бербата и одржувањето.
  • Плодовите се униформни, со добра цврстина и со висок принос.
  • Гардел Ф1, поради неговата извонредна отпорност кон болести, е подеднакво добра во отворени полиња, како и во затворени простории.
  • Отпорност: ToMV, V, F1, F2, LM, FCRR, TYLCV

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Gardel F1”