Kameleon F1

0 out of 5

Пакување:       500 семки

Тежина:              120г

Боја:                      Зелено – Жолта

 

 

Опис

  • Камелеон Ф1 е многу ран хибрид.
  • Слатка пиперка со издолжена форма со висок квалитет.
  • Одлична толеранција на стрес.
  • Отпорност: Tobamo

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Kameleon F1”